Kosten nieuwe badkamer

Bij Rienk Sanitair & Tegels begrijpen wij dat u zich afvraagt wat de kosten zijn voor het laten plaatsen van een nieuwe badkamer. Wij leveren complete badkamers op maat en werken met slimme oplossingen om het maximale uit uw badkamer te halen. Onze jarenlange ervaring in de badkamerbranche zorgt ervoor dat hoogwaardige badkamers opleveren.

Onze werkwijze start met een gesprek waarin u uw wensen en budget aangeeft. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw badkamerwensen binnen uw budget passen. Het ontwerp wordt opgevolgd door de realisatie, waarbij wij geen badkamer plaatsen zonder het toeziende oog van Rienk zelf. Zo leveren wij iedere badkamer exact af zoals besproken in het ontwerp, zonder onverwachte kosten achteraf. Ook toiletruimtes naar uw smaak en wensen aan te passen worden door Rienk geplaatst.

Op onze inspiratiepagina vindt u tips en ideeën om zelf een goed beeld te krijgen van de sfeer die u aanspreekt. Benieuwd wat de kosten zijn voor uw nieuwe badkamer? Neem vrijblijvend contact met Rienk op en bekijk ons overzicht van gerealiseerde badkamers.

Bij Rienk Sanitair & Tegels bent u verzekerd van een badkamer die perfect bij u past.

Image

Badkamers afleveren op hoog niveau, dat is waar ik naar streef. Dat  kan ik ook garanderen omdat ik bij iedere badkamer persoonlijk betrokken ben.

Swemmerloane 7, De Westereen

Telefoon 06 - 10 46 60 79
info@rienk-sanitair.nl