Complete Badkamers van Rienk Sanitair

Welkom bij Rienk Sanitair & Tegels, dé expert in maatwerk badkamers. Wij begrijpen dat de badkamer het hart van uw huis is en daarom helpen wij u graag bij het creëren van een badkamer die helemaal bij u past.

Vanwege onze jarenlange ervaring in de badkamerbranche weten wij keer op keer de juiste snaar te raken met onze ontwerpen. Bent u op zoek naar complete badkamers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden slimme oplossingen en maken gebruik van iedere beschikbare millimeter om het maximale uit uw badkamer te halen. Elke ruimte verdient immers een eigen aanpak.

Bij Rienk Sanitair & Tegels leveren wij maatwerk, zodat uw badkamer helemaal naar uw wens is. Op onze inspiratiepagina vindt u tips en ideeën om zelf een goed beeld te krijgen van de sfeer die u aanspreekt. Onze werkwijze start met een gesprek waarin u uw wensen kunt laten zien. Wij vullen dat mooi aan en zorgen ervoor dat uw badkamerwensen vervuld worden.

Het ontwerp wordt opgevolgd door de realisatie, waarbij geen badkamer wordt geplaatst zonder het toeziende oog van Rienk zelf. Zo leveren wij iedere badkamer exact af zoals besproken in het ontwerp. Ook voor toiletruimtes bieden wij veel mogelijkheden om het naar uw smaak en wensen aan te passen.

Bekijk ons overzicht van gerealiseerde toiletruimtes voor inspiratie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van complete badkamers?

Neem vrijblijvend contact met Rienk op of bekijk ons overzicht van gerealiseerde badkamers. Bij Rienk Sanitair & Tegels bent u verzekerd van een badkamer die perfect bij u past!

Image

Badkamers afleveren op hoog niveau, dat is waar ik naar streef. Dat  kan ik ook garanderen omdat ik bij iedere badkamer persoonlijk betrokken ben.

Swemmerloane 7, De Westereen

Telefoon 06 - 10 46 60 79
info@rienk-sanitair.nl