Badkamer Egypte (Buitenpost)

Op misschien wel één van de mooiste plekjes van Egypte ( Buitenpost ) staat een prachtig sfeervol huisje met een moderne aanbouw. In het oude gedeelte van dit huis mochten wij deze sfeervolle badkamer realiseren. Het toilet in deze badkamer is tevens het gasten toilet. Van belang was daarom dat er genoeg bergruimte zou komen om de persoonlijke spullen in weg te kunnen bergen. De robuuste eiken onderkast biedt genoeg ruimte en door de wastafel vrij te laten hangen blijft het geheel ruimtelijk ogen. De buitenmuren werden voorzien van geïsoleerde voorzetwanden en ook het platte dak is profesioneel geïsoleerd.

Door de voorzetwand van het toilet door te laten lopen in de doucheruimte ontstaat een afzetruimte voor tijdens het douchen. Daarnaast geeft ook dit detail een ruimtelijk gevoel. De glazen cabine is nauwkeurig op maat gemaakt voor de situatie. De prachtige Emco accessoires maken het geheel tot in de puntjes af. Een uiterst compacte badkamer maar van alle gemakken voorzien.

Image

Badkamers afleveren op hoog niveau, dat is waar ik naar streef. Dat  kan ik ook garanderen omdat ik bij iedere badkamer persoonlijk betrokken ben.

Swemmerloane 7, De Westereen

Telefoon 06 - 10 46 60 79
info@rienk-sanitair.nl