Presentatie bij u thuis

Rienk Sanitair biedt een unieke en innovatieve manier om uw badkamer te ontwerpen! De rijdende showroom stelt u in staat om een breed scala aan meubelfronten, tegels, kranen en andere sanitairartikelen te bekijken en te ervaren. Daardoor krijgt u een goed beeld van de beschikbare mogelijkheden. Zo maken we het ontwerpproces leuk en inspirerend voor u, terwijl u tegelijkertijd een duidelijk beeld kunt vormen van hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien.

Bovendien helpt Rienk Sanitair u bij het maken van de beste keuzes voor uw badkamerontwerp. Met een uitgebreide kennis van de nieuwste trends en stijlen op het gebied van sanitair, kan Rienk Sanitair u helpen uw badkamer te transformeren in een prachtige, functionele ruimte die past bij uw individuele behoeften en persoonlijke stijl.

Dankzij de rijdende showroom en de deskundige begeleiding van Rienk Sanitair, kunt u genieten van een naadloze en plezierige ervaring bij het ontwerpen en bouwen van uw nieuwe badkamer. Of u nu een geheel nieuwe badkamer wil ontwerpen of simpelweg enkele upgrades wil aanbrengen, Rienk Sanitair staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat Rienk Sanitair voor u kan betekenen!

ImageImageImage
Image

Badkamers afleveren op hoog niveau, dat is waar ik naar streef. Dat  kan ik ook garanderen omdat ik bij iedere badkamer persoonlijk betrokken ben.

Swemmerloane 7, De Westereen

Telefoon 06 - 10 46 60 79
info@rienk-sanitair.nl