Badkamers van Rienk Sanitair

Een badkamer zien we als het hart van uw huis. Onmisbaar en daarom zo belangrijk om een plek te creëren die helemaal bij u past. Vaak bent u gebonden aan de afmetingen van de ruimte waarin de badkamer zich bevindt. Door slimme oplossingen en gebruik te maken van iedere beschikbare mm kunnen we het maximale eruit halen. Iedere ruimte verdient een eigen aanpak, een badkamer is daarom echt maatwerk. En laat dat maatwerk nou juist de expertise zijn van Rienk Sanitair & Tegels.

Stijl van de badkamer
Bent u zich aan het oriënteren om een nieuwe badkamer te laten plaatsen? Dan bent u waarschijnlijk zelf al druk bezig met uitvinden welke stijl u wil. U heeft alle badkamers van vrienden en kennissen bekeken en Pinterest tot op de pixel uitgepluisd. Met de wensen die u zelf al hebt en de potentie die de ruimte biedt kan Rienk een mooie maatoplossing maken. Hoe u alvast zelf een goed beeld kunt schetsen van de sfeer die u aanspreekt kunt u lezen op onze inspiratiepagina.

Werkwijze
Alles start met een gesprek. Hierin kunt u laten zien wat u in gedachten heeft en vullen we dat mooi aan. Door de jarenlange ervaring in de badkamerbranche weet Rienk met zijn ontwerpen keer op keer de juiste snaar te raken. Rienk zorgt ervoor dat uw badkamerwensen vervuld worden.

Het ontwerp wordt opgevolgd door de realisatie. Geen badkamer wordt geplaatst zonder het toeziende oog van Rienk zelf. Iedere badkamer wordt namelijk door Rienk zelf gerealiseerd. Hierdoor leveren we iedere badkamer exact af zoals besproken in het ontwerp.

Toiletruimtes
Ook voor toiletruimtes hebben we veel mogelijkheden om het naar uw smaak en wensen aan te passen. Hier vindt u een overzicht van gerealiseerde toiletruimtes.

Neem contact op!
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met Rienk op! Wilt u graag geïnspireerd worden en/of wilt u zien wat we zoal gerealiseerd hebben op het gebied van badkamers? Hieronder vindt u een overzicht.

Image

Badkamers afleveren op hoog niveau, dat is waar ik naar streef. Dat  kan ik ook garanderen omdat ik bij iedere badkamer persoonlijk betrokken ben.

Swemmerloane 7, De Westereen

Telefoon 06 - 10 46 60 79
info@rienk-sanitair.nl