badkamer camminghaburen leeuwarden

In Camminghaburen realiseerde Rienk deze bijzondere badkamer. Het smalle lange vertrek met de schuine dakkant vormde opnieuw een uitdaging. Door het knieschot naar voren te halen maakten we de ruimte in praktijk nog smaller. De angst van de klant was dat hun toch al smalle badkamer nog ieler zou gaan ogen. Maar in vertrouwen op ons advies en ervaring werd hier toch voor gekozen. Deze keuze maakten we zodat er precies 2 volle 90x90 vloertegels in de diepte zouden komen.

Wanneer het knieschot naar achteren geplaatst zou zijn geweest dan hadden we een andere verdeling van de tegels toe moeten passen waardoor het geheel veel onrustiger zou worden. Door te werken met volle tegels ontstond ruimte en in plaats van kleiner zou de badkamer ruimer gaan ogen. De ruimte onder het schuine gedeelt was anders een kaal saai stuk geworden maar door een voorzetwand te plaatsen ontstond nu een mooi afzetruimte voor diverse decoratie.

Het blad met de kommen maakten we, evenals de spiegel, op maat in de ruimte. Door een decoratieve wand toe te passen brachten we een extra stukje sfeer in de ruimte. De warme maar tevens frisse ruimte is een lust voor het oog geworden en de reactie van de klant was dat ze bijna niet konden geloven dat dit in dezelfde ruimte was gerealiseerd. De badkamer oogt stukken ruimer als eerst en is praktisch in gebruik.

Image

Badkamers afleveren op hoog niveau, dat is waar ik naar streef. Dat  kan ik ook garanderen omdat ik bij iedere badkamer persoonlijk betrokken ben.

Swemmerloane 7, De Westereen

Telefoon 06 - 10 46 60 79
info@rienk-sanitair.nl