Over Rienk Sanitair

Graag stel ik me op deze wijze even aan u voor. Ik ben Rienk de Jager, eigenaar van Rienk Sanitair en tegels. Ik ben heel blij dat ik in dit bedrijf mijn passie uit mag voeren: perfect afgewerkte badkamers realiseren. Ik ben sinds 1999 actief in de sanitair- en tegelbranche. Het begon door te werken bij andere gerenommeerde bedrijven. In 2010 ben ik begonnen met Rienk Sanitair en tegels, omdat ik m’n eigen visie op sanitair wilde ontwikkelen. Naast realisatie was ik ook altijd al bezig met het ontwerpen van badkamers. Het is de uitdaging voor mij om de wensen van de klant te vertalen naar een mooi eindproduct.

Een perfecte afwerking is daarin voor mij altijd uitgangspunt geweest. Kwaliteit zit ‘m in de details en daarom ga ik tot het uiterste om een zo mooi mogelijke badkamer af te leveren.

MISSIE EN VISIE
Badkamers afleveren op hoog niveau, dat is waar ik naar streef. Voor mijn gevoel kan ik dat alleen garanderen als ik bij iedere badkamer persoonlijk betrokken ben. Daarom voer ik zelf de hele montage uit.

Geen verschillende partijen in uw woning maar 1 en dezelfde persoon. In de avonduren doe ik de verkoop met de daar bijkomende werkzaamheden om vervolgens overdag mijn eigen ontwerpen te realiseren. Dus van verkoop tot en met de montage, alles in één hand.

Wilt u een nieuwe badkamer, of wilt u deze renoveren? Neem tijdig contact op met mij, zodat ik u niet teleur hoef te stellen met een lange wachttijd.

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige badkamer waar u jaren plezier van heeft? Neem contact met me op. Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Ik wens u veel inspiratie toe!

Image
hoe gaan we te werk
in gesprek

U heeft wensen, ik heb ideeën.
Samen maken we een plan.

ontwerpfase
De badkamer wordt getekend,
zo worden de ideeën visueel.
renovatie
Het renoveren kan beginnen.
Uw droombadkamer krijgt vorm.
oplevering
De badkamer is precies zoals u wil.
Geniet van de kwaliteit en luxe.
Image

Badkamers afleveren op hoog niveau, dat is waar ik naar streef. Dat  kan ik ook garanderen omdat ik bij iedere badkamer persoonlijk betrokken ben.

Swemmerloane 7, De Westereen

Telefoon 06 - 10 46 60 79
info@rienk-sanitair.nl