WerkWijze

Heeft u advies nodig? Bent u nieuwsgierig wat er mogelijk is met uw badkamer?

Door mijn jarenlange ervaring in de sanitairbranche haal ik samen met u het maximale uit de mogelijkheden. Een badkamer door mij laten realiseren betekent dat u volledig ontzorgt wordt. In een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek kom ik bij u thuis om de betreffende ruimte op te nemen.

We bespreken de mogelijkheden en omschrijven uw wensen. Als ik een goed beeld heb van deze wensen is het belangrijk dat er een budget gesteld wordt. Misschien weet u al wat u maximaal wil investeren en anders geef ik u aan de hand van de verzamelde informatie een beeld van de geschatte kosten.

Natuurlijk kunt u in alle rust samen tot een weloverwogen besluit komen. Bent u enthousiast geworden, dan gaan we voor u aan de slag!

1. Ontwerp & Materialen

We maken samen materiaalkeuzes die passend zijn in het geheel en die tot in de puntjes voldoen aan uw wensen. Aan de hand van de verzamelde informatie maak ik een totaalontwerp van uw badkamer / toiletruimte. Dit bestaat uit een overzichtelijke offerte en een verrassend ontwerp.

2. Presentatie & de rijdende showroom

We plannen een vervolgafspraak waarbij het plan gepresenteerd en uitgelegd wordt. In mijn rijdende showroom heb ik voorbeelden mee van de gekozen materialen van bijvoorbeeld: meubelfronten, kranen, tegels etc. Zo krijgt u een nog duidelijker beeld van de uiteindelijke realisatie. In dit alles is rekening gehouden met het besproken budget. Natuurlijk is er ook nu nog ruimte tot overleg om zo tot het beste resultaat te komen. De handtekening wordt gezet en de realisatie kan beginnen!

3. Realisatie

Nadat er een datum is ingepland kom ik bij u thuis om de montage voor u uit te voeren. Geen verschillende partijen op 1 klus, maar de ontwerper is ook de uitvoerder. Dit scheelt veel misverstanden, de klik is er al en het geeft tot in de kleinste details het meest perfecte resultaat.

Wat ik zeer belangrijk vind is dat u zo snel mogelijk gebruik kunt gaan maken van uw nieuwe aankoop. Dit mag echter nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Bij de oplevering is dan ook alles tot in perfectie afgerond. Ik ben iedere dag bij u aanwezig, plan geen klussen tussendoor en ga pas naar de volgende klus als uw project is afgerond. 

Advies +

Uw indeling bespreken en een meekijkend oog ter ondersteuning van u gedachten/ plannen voor de verbouw van uw badkamer.

Handige tips en tricks om het maximale uit de ruimte te halen. Dit is in een avonddeel in te plannen.

€ 150,- excl. BTW

Advies ++

Uitgebreid advies met als ondersteuning een ontwerptekening van de ruimte (plattegrond).

Bestaat uit een kennismakingsavond met het doornemen van uw wensen en een tweede avond om het ontwerp met u door te nemen.

€ 500,- excl. BTW

Advies +++

Uitgebreid advies met ondersteuning van een ontwerptekening van de ruimte (plattegrond) en bouwbegeleiding.

Bestaat uit een kennismakingsavond met het doornemen van uw wensen en een tweede avond om het ontwerp met u door te nemen.

Gedurende de gehele verbouw van uw badkamer staan wij open voor bouwbegeleiding.

€ 1200,- excl. BTW

Gaat u voor het advies en ontwerp inclusief bouwbegeleiding en neemt u de materialen bij ons af met een minimale waarde van € 5000,- excl. BTW dan zijn het ontwerp en de bouwbegeleiding geheel gratis.

Wat kost een badkamerverbouwing?

Vaak krijgen we de vraag: “Wat kost een volledige ontworpen en opgeleverde badkamer?” Het is lastig om daar een passend antwoord op te geven. Alles valt of staat met de wensen die u heeft. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen. Bij Rienk Sanitair en tegels leveren we uiterst duurzame badkamers, toiletruimtes en vloeren. Concreet betekend dit dat de materialen die we gebruiken lang mee gaan. Ook denken ik graag met u mee in energie besparende oplossingen zonder dat dit afbreuk doet aan het comfort. Ook de opbouw van u badkamer is van groot belang. Wij maken van begint tot eind zorgvuldige keuzes zodat uw badkamer met het juiste onderhoud gerust 20 jaar of langer mee gaat.

Het niveau van onze montage ligt erg hoog. Wij letten op ieder detail om zo uw badkamer tot een perfect afgewerkt en kloppend geheel te maken. De foto’s op deze website spreken wat dat betreft voor zich.

Image

Badkamers afleveren op hoog niveau, dat is waar ik naar streef. Dat  kan ik ook garanderen omdat ik bij iedere badkamer persoonlijk betrokken ben.

Swemmerloane 7, De Westereen

Telefoon 06 - 10 46 60 79
info@rienk-sanitair.nl