WerkWijze

Heeft u advies nodig? Bent u nieuwsgierig wat er mogelijk is met uw badkamer?

Door mijn jarenlange ervaring in de sanitair branche kan ik er samen met u het maximale uit halen. Een badkamer door mij laten realiseren betekent dat u geheel ontzorgd wordt. Het is ook mogelijk om mij in te schakelen voor alleen advies of ontwerp. Voor het overzicht zijn hiervoor 3 pakketten opgesteld.

Advies +

Uw indeling bespreken en een meekijkend oog ter ondersteuning van u gedachten/ plannen voor de verbouw van uw badkamer.

Handige tips en tricks om het maximale uit de ruimte te halen. Dit is in een avonddeel in te plannen.

€ 150,- excl. BTW

Advies ++

Uitgebreid advies met als ondersteuning een ontwerptekening van de ruimte (plattegrond).

Bestaat uit een kennismakingsavond met het doornemen van uw wensen en een tweede avond om het ontwerp met u door te nemen.

€ 500,- excl. BTW

Advies +++

Uitgebreid advies met ondersteuning van een ontwerptekening van de ruimte (plattegrond) en bouwbegeleiding.

Bestaat uit een kennismakingsavond met het doornemen van uw wensen en een tweede avond om het ontwerp met u door te nemen.

Gedurende de gehele verbouw van uw badkamer staan wij open voor bouwbegeleiding.

€ 1200,- excl. BTW

Gaat u voor het advies en ontwerp inclusief bouwbegeleiding en neemt u de materialen bij ons af met een minimale waarde van € 5000,- excl. BTW dan zijn het ontwerp en de bouwbegeleiding geheel gratis.

Totaalrealisatie

Vaak krijgen we de vraag: “Wat kost een volledige ontworpen en opgeleverde badkamer?” Het is lastig om daar een goed antwoord op te geven. Het hangt allemaal namelijk nauw samen met uw wensen. Wel is het zo dat wij uitsluitend werken met de beste kwaliteit materialen en altijd werken op basis van een uitgewerkt ontwerp.

Door onze werkwijze richten wij ons op de wat luxere badkamers. Het niveau van onze montage ligt erg hoog. Wij letten op ieder detail om zo uw badkamer tot een perfect afgewerkt en kloppend geheel te maken. De foto’s op deze website spreken wat dat betreft voor zich.

Om u toch een richtprijs te geven kunnen we zeggen dat u aan een vanaf prijs van € 14.500,- excl. BTW moet denken. U kunt dan genieten van een geheel door ons verzorgde realisatie van een perfect afgewerkte badkamer. Het verbouwen van een toiletruimte is vanaf ongeveer €3.750,- excl. BTW.

Image

Badkamers afleveren op hoog niveau, dat is waar ik naar streef. Dat  kan ik ook garanderen omdat ik bij iedere badkamer persoonlijk betrokken ben.

Swemmerloane 7, De Westereen

Telefoon 06 - 10 46 60 79
info@rienk-sanitair.nl