Inspiratie

Een nieuwe badkamer willen, maar waar begin je? Vaak wordt er gekeken naar wat er allemaal is. Het begint op internet, zoek maar op badkamer en je verdwaalt bijna in een oerwoud van zoekresultaten van (veelal) de megagrote aanbieders van badkamers. Wat je hier voornamelijk ziet zijn badkamers die een zo groot mogelijk publiek aan spreken. Bij de ene aanbieder vindt u dan een mooie kraan en bij een andere aanbieder uw droombad. Hoe krijg je nu alles bij elkaar om tot een zo compleet mogelijk geheel te komen? En past het allemaal wel echt bij elkaar?

Verzamelen
Wat dat betreft bent u op de goede weg. Kijk om u heen wat u mooi vindt. Verzamel zoveel mogelijk losse onderdelen die u aanspreken. Probeer hierbij van alle onderdelen die in een badkamer horen iets te vinden. U kunt hierbij denken aan:

  • Vloertegels
  • Wandtegels
  • Douchecabine of inloopdouche
  • De douche zelf, bijvoorbeeld een regendouche of gewone douche
  • Het bad, een vrijstaand bad of een inbouwbad
  • Spiegel
  • Wasbak(ken)
  • Badkamer meubels
  • Toiletunit

U kunt alles wat u tegenkomt op internet verzamelen door de foto’s op te slaan in een eigen mapje op uw computer. Ook als u ergens bent, bij vrienden of familie, en de stijl van de badkamer spreekt u aan, maak dan een foto en bewaar deze bij de rest.

Moodboard
Op het moodboard kunt u de verschillende badkamers/badkamer onderdelen bij elkaar zetten. Let hierbij ook op de aankleding van de badkamer. Hier begint een “lege” badkamer sfeer te krijgen. Dit zijn dingen als zeeppompjes, planten, materiaalgebruik van meubels etc. Sommige mensen vinden het prettig om de verzamelde foto’s uit te printen en dit handmatig op een groot vel papier te plaatsen om zo tot een prettig ogend moodboard te komen. Er zijn echter online ook veel oplossingen te vinden, denk bijvoorbeeld aan Pinterest.com of canva.com. U vindt een grote verzameling van de badkamers van Rienk ook op Pinterest.

Inspiratieoverzicht
Rienk heeft in de loop van de jaren veel badkamers, vloeren en toiletruimtes gerealiseerd. Hier kunt u ook inspiratie uit putten.

Bekijk onze projecten
hoe gaan we te werk
in gesprek

U heeft wensen, ik heb ideeën.
Samen maken we een plan.

ontwerpfase
De badkamer wordt getekend,
zo worden de ideeën visueel.
renovatie
Het renoveren kan beginnen.
Uw droombadkamer krijgt vorm.
oplevering
De badkamer is precies zoals u wil.
Geniet van de kwaliteit en luxe.
Image

Badkamers afleveren op hoog niveau, dat is waar ik naar streef. Dat  kan ik ook garanderen omdat ik bij iedere badkamer persoonlijk betrokken ben.

Swemmerloane 7, De Westereen

Telefoon 06 - 10 46 60 79
info@rienk-sanitair.nl