badkamer Dokkum de trije Terpen

In de trije terpen in Dokkum mochten we deze luxe badkamer ontwerpen en realiseren. De grote vraag was, kunnen we voldoende met de huidige ruimte of is het misschien nodig om een dakkapel te nemen om zo toch onze droombadkamer te realiseren? Rienk liet hun zien dat dit niet persé nodig hoeft te zijn. Een grote glazen wand over de gehele breedte brengt nou niet gelijk grote voordelen met zich mee maar wel een behoorlijke kostenpost extra. Door in de doucheruimte een zitje onder het schuine gedeelte te plaatsen wordt handig ingespeeld op de anders verloren ruimte. Wel hebben we 2 riante dakramen geplaatst om zo een zee van daglicht te creëren.

Het muurtje met het robuuste eikenhouten blad en 2 stijlvolle kommen loopt mooi door tot aan het raam. De spiegel is voor de helft een ingebouwde spiegelkast. Op de linkerkant maakten we een vaste spiegel met een schuine hoek eraan die exact met de schuinte van het raam mee loopt. Voor het zicht een strakke maatwerk spiegel maar met een verborgen praktische opbergruimte erachter. De infrarood Sunshower mocht in deze ruimte niet ontbreken. De rustige kleuren maken dit tot een tijdloze stijlvolle badkamer.

Image

Badkamers afleveren op hoog niveau, dat is waar ik naar streef. Dat  kan ik ook garanderen omdat ik bij iedere badkamer persoonlijk betrokken ben.

Swemmerloane 7, De Westereen

Telefoon 06 - 10 46 60 79
info@rienk-sanitair.nl