badkamer Drachten 2

In een gezellige volksbuurt in Drachten realiseerden we deze donkere parel van een badkamer. Een grote wens was dat er een 2e toilet gerealiseerd zou gaan worden in de ruimte. Omdat de afvoerleidingen niet toereikend waren en de aanleg hiervoor te veel nevenschade met zich mee zou brengen viel de keuze op een sanibroyeur toilet. Geheel weggewerkt in een normaal inbouwreservoir is het verschil met een normaal vrijhangend toilet niet meer te onderscheiden.

Omdat er geen daglicht aanwezig was in deze ruimte en de klant graag een stijlvolle uitstraling wilde maakte Rienk sanitair en tegels een ontwerp met donkere genuanceerde tegels. Ook gaven we aan dat we het plafond graag in de RAL kleur van de radiator zouden willen zien, oftewel donker.

De klant die wel wat durf toonde ging gelukkig in dit verhaal mee. Zelfs na een verjaardagspartijtje waarin het onderwerp ‘’ en het ontwerp ’’ badkamer ter sprake kwam en de meningen nogal wisselend waren, bleef de klant enthousiast en hield de gekozen weg stand.

Met uiteindelijk de wauw factor als gevolg! Deze schitterende ruimte heeft niet alleen de perfecte looks maar is ook nog eens praktisch in gebruik. Het ruime bergmeubel biedt veel opbergruimte. De spiegels die in het tegelwerk geïntegreerd zijn geven niet alleen een stijlvolle uitstraling aan deze badkamer maar zijn met het tegelwerk eenvoudig af te nemen. Naast het ruime duobad is er ook een riante doucheruimte gecreëerd. Al met als een succesvolle verbouwing die al veel mensen de mond open heeft doen vallen.

Image

Badkamers afleveren op hoog niveau, dat is waar ik naar streef. Dat  kan ik ook garanderen omdat ik bij iedere badkamer persoonlijk betrokken ben.

Swemmerloane 7, De Westereen

Telefoon 06 - 10 46 60 79
info@rienk-sanitair.nl