badkamer camminghaburen leeuwarden

Naast de toiletruimte werd Rienk Sanitair en tegels ook gevraagd om de badkamer te renoveren. Voor de badkamer werd gekozen voor veel stucwerk. Het handgemaakte badmeubel komt helemaal tot zijn recht op deze frisse achtergrond. Een tweede toilet werd in deze ruimte gerealiseerd en een ruime inloopdouche maakt het geheel tot het perfect plaatje.

 De glazen wanden die vanaf de vloer verdwijnen in het plafond zorgen dat er geen profielen gebruikt worden waardoor de schoonmaak een stuk gemakkelijker is gemaakt. Ook plaatsen we 2 nieuwe dakramen en het knieschot werd iets verlaagd ‘’ zover dit bouwkundig mogelijk was’’ zodat er een plateau ontstond waar de klant wat persoonlijke aankleding op wilde kunnen plaatsen.

Al met al een prachtig geheel met een geheel eigen karakter.

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.
Image

Badkamers afleveren op hoog niveau, dat is waar ik naar streef. Dat  kan ik ook garanderen omdat ik bij iedere badkamer persoonlijk betrokken ben.

Swemmerloane 7, De Westereen

Telefoon 06 - 10 46 60 79
info@rienk-sanitair.nl