badkamer de westereen

Na eerdere verbouwingen van de toiletruimtes realiseerden we voor deze klant uit de Westereen de nieuwe badkamer. Doordat men zo weinig mogelijk voegen wilde in de doucheruimte besloten we het ontwerp passend te maken op een 120cmx120cm tegel. Zo bestaat het vloeroppervlakte in de doucheruimte uit 1 hele tegel. De wanden werden eveneens bekleed met een 120x120cm tegel en het bouwkundige zitje sluit ook naadloos aan in het geheel.

De bouwkundige nis werd precies op tegelmaat gemaakt. De maatwerk douchedeur past naadloos in de uitsparing tussen beide wanden. Een 3e toilet voor boven mocht niet ontbreken. De prachtige designpot zonder spoelrand doet geen afbreuk aan het geheel. Hij vormt als het ware 1 geheel met de strak gestucte wanden. Het handgemaakte eiken meubel brengt de ruimte als het ware tot leven. Al met al een plaatje wat we u graag willen tonen. 

Image

Badkamers afleveren op hoog niveau, dat is waar ik naar streef. Dat  kan ik ook garanderen omdat ik bij iedere badkamer persoonlijk betrokken ben.

Swemmerloane 7, De Westereen

Telefoon 06 - 10 46 60 79
info@rienk-sanitair.nl