Vloeren van Rienk Sanitair

In een nieuwe badkamer hoort natuurlijk een nieuwe vloer. Het is echter ook mogelijk om alleen een nieuwe vloer te leggen om zo de ruimte een hele nieuwe look te geven. En dat geldt niet alleen voor een badkamer. Een nieuwe tegelvloer kan ook geplaatst worden in de woonkamer of keuken. Vanwege onze werkzaamheden in het onderwerpen en realiseren van badkamers kunnen we u ook helpen bij het vinden van de juiste vloertegel.

Mogelijkheden vloer
Er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden wanneer je denkt aan een tegelvloer. Van klassieke standaard vierkante vloertegels, tot tegels die langwerpig zijn. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook tegels met bijvoorbeeld een houtlook, hierdoor kunt u de warme sfeer van een houtvloer combineren met de voordelen die tegels met zich meebrengen. U begrijpt het al, een modern huis kan prima voorzien worden van een tegelvloer voor een moderne look.

Voordelen tegelvloer
Daarnaast hebben tegelvloeren ook de nodige voordelen. Een vloer van tegels is duurzaam en zeer makkelijk in onderhoud. Schoonmaken is een fluitje van een cent er zijn geen loze ruimtes waar troep tussen kan ophopen. Stofzuigen, dweilen, klaar. Ook als u vloerverwarming hebt zit u goed met vloertegels. Ze geleiden de warmte goed en houden deze ook vast. Lekker warm in de winter en wanneer de kachel uit is in de zomer zorgt het voor de nodige koelte.

Werkwijze
Waarschijnlijk bent u zelf al druk bezig met uitvinden welke stijl u wil. Talloze vloeren passeren de revue en u bent meerdere Pinterest aan het volgen. Met de wensen die u zelf al hebt en de deskundigheid van Rienk, vindt u ongetwijfeld de vloer die perfect bij uw ruimte past.

Neem contact op!
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met Rienk op! Wilt u graag geïnspireerd worden en/of wilt u zien wat we zoal gerealiseerd hebben op het gebied van vloeren? Hieronder vindt u een overzicht.

Image

Badkamers afleveren op hoog niveau, dat is waar ik naar streef. Dat  kan ik ook garanderen omdat ik bij iedere badkamer persoonlijk betrokken ben.

Swemmerloane 7, De Westereen

Telefoon 06 - 10 46 60 79
info@rienk-sanitair.nl