Fraaie vloertegels vakkundig gelegd!

VLOEREN


Tegelvloeren en plavuizen worden tegenwoordig overal in de woning toegepast. Ze passen in iedere woonstijl en door de enorme diversiteit is er altijd wel iets voor uw smaak. Juist daarom is het zo belangrijk om goed advies in te winnen, want een tegelvloer is duurzaam en ligt daardoor een lange tijd.

Rienk Sanitair en tegels heeft veel kennis en ervaring met tegelvloeren. Daarom kunnen wij een passend advies voor uw droomvloer aanbieden. Van natuursteen tot ultraduurzame keramische vloeren.

Vloerverwarming En we denken verder met u mee. Want, wat als u kiest voor een tegelvloer in uw woonruimte? Dan is het overwegen van vloerverwarming zeker de moeite waard. Het is tegenwoordig goed mogelijk om in bestaande vloeren een vloerverwarming te maken. Dat kan zowel elektrisch als conventioneel (op de verwarmingsketel aangesloten). Wij geven u een passend advies over welke systemen geschikt zijn in uw situatie.

‘Vloerverwarming?
Wij denken met u mee!’

natuurlijke materialen

OUTDOOR TEGELVLOEREN
Wat is er nou mooier dan uw terras af te werken met een prachtige tegelvloer? Houd er wel rekening mee dat niet iedere tegel hier geschikt voor is. Ook hierin staan we u graag bij om tot de juiste keuze te komen.

topkwaliteit

NATUURSTEEN VLOEREN
Naast keramische vloeren leveren we bij Rienk Sanitair en tegels de meest uiteenlopende natuursteen vloeren. We helpen u graag tot de juiste keuze te komen. Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven ook graag advies over onderhoud en reiniging van uw natuursteen vloer.

professionele montage

PROFESSIONEEL GELEGD
Naast de juiste keuze van een vloer is het van groot belang dat uw vloer vakkundig wordt gelegd. Rienk verzorgt de gehele montage op hoog niveau.