RIENK DE JAGER


Graag stel ik me op deze wijze even aan u voor. Ik ben Rienk de Jager, eigenaar van Rienk Sanitair en tegels. In ben heel blij dat ik in dit bedrijf mijn passie uit mag voeren: perfect afgewerkte badkamers realiseren. Ik ben sinds 1999 actief in de sanitair- en tegelbranche. Het begon door te werken bij andere gerenommeerde bedrijven. In 2010 ben ik begonnen met Rienk Sanitair, omdat ik m’n eigen visie op sanitair wilde ontwikkelen. Naast realisatie was ik ook altijd al bezig met het ontwerpen van badkamers.

Het is de uitdaging voor mij om de wensen van de klant te vertalen naar een mooi eindproduct. Een perfecte afwerking is daarin voor mij altijd uitgangspunt geweest. Kwaliteit zit ‘m in de details en daarom ga ik tot het uiterste om een zo mooi mogelijke badkamer af te leveren.

MISSIE EN VISIE
Badkamers afleveren op hoog niveau, dat is waar ik naar streef. Voor mijn gevoel kan ik dat alleen garanderen als ik bij iedere badkamer persoonlijk betrokken ben. Uiteraard met hulp van een groep vakmannen waar ik al jaren mee samenwerk. Op die manier kan ik klanten de hoogste kwaliteit blijven garanderen.

Wilt u een nieuwe badkamer, of wilt u deze renoveren? Neem tijdig contact op met mij, zodat ik u niet teleur hoef te stellen met een lange wachttijd.

NEEM CONTACT OP
Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige badkamer waar u jaren plezier van heeft? Neem contact met me op. Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Ik wens u veel inspiratie toe!

'MIJN PASSIE LIGT IN HET ONTWERPEN EN REALISEREN VAN PERFECT AFGEWERKTE BADKAMERS'