BADKAMERS


Je dag begint in de badkamer. Je wast er je haren, poetst je tanden en neemt een heerlijke warme douche of bad. Een goed gevoel in de ochtend, neem je de rest van de dag met je mee. Wij vinden dat een prachtige badkamer in overeenstemming moet zijn met praktisch gebruik. In al onze gerealiseerde badkamers houden we daar rekening mee.

'Schoonheid en praktisch

gebruik gaan prima samen'

natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen

topkwaliteit

Topkwaliteit

professionele montage

Professionele montage

bad
bad

ADVIES EN ONTWERP


Bij Rienk Sanitair en tegels hebben we jarenlange ervaring op alle vlakken van sanitair en tegels. Basis van een nieuwe badkamer, of een complete renovatie, is een goed doordacht plan en gedegen advies. Dit staat garant voor een verbluffend resultaat, waarin schoonheid en praktisch gebruik hand in hand gaan.

BADKAMER RENOVATIE


Renovatie van uw badkamer wordt voor een groot deel uitgevoerd door Rienk zelf. Fijn, omdat u altijd met dezelfde persoon te maken hebt. Werkzaamheden buiten het vakgebied van Rienk, zoals stucwerk, worden door vaste vakmensen uitgevoerd. Zo blijft kwaliteit gewaarborgd, met een eindresultaat op hoog niveau. Ook na afronding kunt u rekenen op vergaande service.

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN DE BESTE MERKEN!


Wij gaan voor hoge kwaliteit, daarom maken we uitsluitend gebruik van de beste merken. Ook dit hoort bij het persoonlijk advies dat u krijgt van ons. Als we langskomen voor een gesprek, dan nemen we bijvoorbeeld al onze verschillende soorten tegels mee. Zo krijgt u direct een gevoel bij het materiaal dat wellicht later in uw badkamer ligt. Alles voor een goed begin van de dag!